Support service

Bekijk hier ons aanbod voor support service. Neem contact op voor meer informatie. 

 

Alle UGEFA producten staan er bekent om eenvoudig en snel gemonteerd te kunnen worden. Wat tijd en ergernissen in de werkplaats bespaart. Bij alle producten worden montagehandleidingen meegeleverd, welke te vinden zijn in de verpakking van de montagematerialen.

Support
Uit ervaring blijkt dat in een klein aantal gevallen onze assistentie op afstand of locatie gewenst is. Die worden in die gevallen geboden. Wij kunnen u verder helpen d.m.v. telefonische, video of lokale ondersteuning.

Voor partners is er ook montagetraining beschikbaar.

 

Service en garantie

Het kan voorkomen dat bestelde producten niet aan uw wensen voldoen, de wensen van uw klant of zelfs foutief geproduceerd zijn.

 

Bij productiefouten zorgen wij voor een garantieorder. En halen producten weer retour, vermaken of vervangen deze en zorgen dat deze weer op locatie aanwezig zijn, binnen afgesproken termijn.

 

Ook kan het voorkomen dat u of uw klant een andere verwachting had bij het bestellen van onze bedrijfswagenaccessoires. Ook in die gevallen zorgen wij dat u en / of uw klant support ervaart vanuit UGEFA. Het gaat ons er immers om dat de gebruiker een accessoire heeft waar hij of zij mee kan werken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.