Aankoop service

Bekijk hier ons aanbod voor aankoop service. Neem contact op voor meer informatie. 

De het grote aanbod aan producten en materiaal soorten is het soms lastig kiezen of adviseren van uw klanten. Daarom kunt u bij UGEFA altijd telefonisch, per mail of Whatsapp chat voor het juiste productadvies. Wij adviseren altijd vanuit het gebruik, gebruiksinterval en gebruiksomgeving. Zodat de juiste materialen en artikelen worden ingezet voor het dagelijks gebruikersgemak van de professional.

 

Aankoopprotocol & Orderbevestigingen

Alle bedrijfswagenaccessoires en adaptieve producten worden specifiek op maat gemaakt die compatibel zijn met de te gebruiken bedrijfsauto. Om dit te realiseren werkt UGEFA met een aankoopprotocol. Dat willen zeggen dat wij op basis van bestellingen rekening houden met de specificaties van elk voertuig en de verschillende configuraties daarvan.

UGEFA beheert dit traject en vraagt waar nodig naar specifieke informatie over verschillende bedrijfswagenmodellen. U kunt hierbij denken aan:

  • Merk, type, bouwjaar, etc.
  • Aanwezigheid van: camera’s, type deuren, af fabriek bevestigingsrails
  • Gewenste materialen en / of combinatie van materialen

Ook geven wij op basis van bestellingen, wensen of een gesprek proactief advies. Alles om de eindgebruiker zeker te stellen van optimaal gebruik.

Na afronding en verwerking van uw opdracht(en), sturen wij altijd een orderbevestiging met daarin;

  • Opgesomd welke producten er besteld zijn voor welk voertuig
  • Uit gespecificeerd hoeveel elk onderdeel bijdraagt aan het totaal
  • De lever week en aanlever dag of de montage dag en het afgesproken tijdstip
  • De vraag of u de bevestiging wil controleren op onjuistheden

 

Dit proces hebben wij zodanig ingericht om maximale zekerheid te creëren om er voor te zorgen dat berijders goed en vlot op weg kunnen met hun bedrijfswagen.

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.