Retour beleid

RETOUR BELEID 
 
Verzend Voorwaarden van UGEFA, gevestigd te Nieuwegein, Nederland, B2B model. UGEFA staat ingeschreven bij de KVK Utrecht onder nummer 30030460 geregistreerd als Besloten Vennootschap, met btw nummer:  NL806290687B01 
 
Het Vestigingsadres is: 
Brabanthaven 5 
3433 PJ te Nieuwegein 
 
Telefoonnummer: +31 (0)30 60 65 899 
e-mail adres: info@ugefa.nl 

 

Iedereen, behalve professionele partners hebben het recht een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, met uitzondering van:  
 

  • Maatwerkoplossingen  
  • Kleur gecoate producten  
  • Verzinkte producten  
  • Producten bedoelt voor auto’s met een achterklep 

 

Deze producten kunnen NIET geretourneerd worden.  

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €38,50 per product / levering. 

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ugefa.nl.  

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen, met een minimum van 25% van de netto orderwaarde, exclusief transport en BTW.  

 

Product(en) omruilen 

U kunt hiervoor contact opnemen met info@ugefa.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product en eventuele meerprijs voor producten welke een hogere verkoopwaarde hebben.  

 

Wijziging  bezorgadres 

Neem  zo snel mogelijk contact met ons op! 

 

 

 
 

UGEFA B.V., Nieuwegein, Nederland